ЗА КАВАЦИТЕ

За Каваците

Къмпинг „Каваците“ се намира на 1 км. от град Созопол. Тук ще намерите истинското значение и смисъл на Вашата лятна почивка! Поддържаме старателно и всеотдайно всяка част – плажът, бунгалата, хотелът и уютните места за хранене край брега. Когато пристигнете, ще Ви посрещне красива гора от тополи, а именно оттам идва и името на местността – на турски език топола означава „кавак“.

 

В близост до природата

Основната мисия е къмпинг „Каваци“ да запази уникалната си близост до природата. В двата края на бреговата част има морски скали, подходящи за подводно плуване. В територията на курорта също така се намира резерватът „Пясъчна Лилия“, където вирее едноименното растение. Вярваме, че пълноценната почивка е възможна само, когато допуснем природата да бъде по-близо до всички нас!

 

Плаж, който не се забравя

Великолепната плажната ивица на „Каваците“ се намира в близост до стария път Созопол – Дюни. Благоприятното разположение и невероятните климатични условия, е направило пясъкът тук изключително фин и неустоимо лятно златист! Широката и дълга ивица е чудесен избор за плажни забавления, разходки и ще Ви отведе до различните части в местността. Дъното на морето също предразполага към безгрижни забавления – равно, без камъни и отново с фин пясък. Може да наемете шезлонги и чадъри, като Вие избирате дали да плажувате в охраняема или неохраняема зона.

 

Ретро спомени

Искате да направите резервация в къмпинг „Каваци“?