Warning: Creating default object from empty value in /home/kavatzit/public_html/wp-content/plugins/swift-framework/includes/options/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
ГРУПОВИ ЗАНИМАНИЯ в Къмпинг Каваци | Къмпинг Каваците 2020 Your Page Title

ГРУПОВИ ЗАНИМАНИЯ

Групови занимания

Йога край морето

Балансирайте морската си почивка с йога практики. Нашите занимания на открито са поверени на професионални йога инструктори. Практиките се провеждат на терасата, от която се открива широка гледка към морето. Почерпете от зареждащата сила на морския бряг с упражнения за дишане и медитация. Посрещайте изгревите или изпращайте залезите. Свържете се с всичко, което се случва в тялото и ума. Йога практиките са доказана древна система за поддържане на физически и душевен комфорт.

Всеки
вторник и четвъртък
от 9:00 часа

Анимация за деца

Лятната почивка няма да е скучна и за най-малките. Нашите аниматори са се подготвили с много игри и забавления на открито. Разработили са интересна програма, подходяща за всички възрастови групи. Партита, групови игри, работилници. Веселието и детските усмивки не стихват в къмпинг „Каваци“.

Всеки следобед

Диджей парти с гост изпълнител.

Морето без музика е като коктейл без лед – не можеш да му се насладиш докрай. Затова ще отбелязваме края на всяка седмица с танци под звуците на професионален диджей и изпълнения на живо. Всяка седмица гост на къмпинг „Каваци“ е различна звезда. С танцова стъпка и ръце във въздуха Ви очакваме за следващото изпълнение!

Искате да направите резервация в къмпинг „Каваци“?

Резервирай сега!